SİVAS / YILDIZELİ - Yavu Fahrettin Arar Anadolu Lisesi

Yavu Fahrettin Arar Anadolu Lisesi

YAVU KÖYÜ YENİ MEVKİİ FAHRETTİN ARAR SK. NO 99 YILDIZELİ / SİVAS
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime, gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.
SaatlerDers Başlama : 8:30 Ders Bitiş : 15.20
KALORİFER
Ulaşım
UlaşımOkulumuza ulaşım Ankara yolu üzerinden geçen otobÜs firmaları ve Yavu beldesinden kalkan servisler ile yapılabilmektedir.Bu servis sabah Yavu´dan Sivas´a, akşam ise Sivas´tan Yavu´ya dönüş yapmaktadır. Sivas Nuri Demirdağ Havalimanına 85 km mesafededir.
Yerleşim YeriSivas-Ankara Karayolu üzerinde Yavu Beldesi içerisinde
Yıldızeli İlçesine 35 km uzaklıkta Sivas il Merkezine 80 km uzaklıkta