SİVAS / YILDIZELİ - Yavu Fahrettin Arar Anadolu Lisesi

Ara

İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif Ersoy'un 20 Aralık Doğum Günü, 27 Aralık Ölüm Günü olmasından dolayı her iki günü de kapsayacak bir hafta boyunca vatan şairinin anılması hedeflendi. Bu kapsamda, "20-27 Aralık Mehmet Akif ERSOY'u anma haftası ilan edildi.

Ara

Aralık ayında Kitap Okuma Faaliyeti kapsamında Fuat SEZGİN'in Bilimler Tarihi Dostu isimli kitabı okundu. Kitapta beğenilen cümleler ile Fuat SEZGİN'in eserlerinin adlarını içeren pano düzenlemesi yapıldı. Emeği geçen Biyoloji Öğretmeni Gülay Gönül ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitim Bir Sen Yıldızeli İlçe Başkanımız Gökhan DOĞAN ve Yönetim Kurulu Delegesi Murat YALÇIN okulumuzu  ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

2022 yılında düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında aşağıdaki linkte yer alan video ve görselleri indirebilirsiniz.

Link: https://enerjidrive.enerji.gov.tr/indir/3229df85-4bc1-4829-b8a1-d4e1d88f2476

Mrt

okulumuzda her ay yapılan kitap okuma faaliyeti kapsamında Kasım ayında Nihat Sami BAANARLI'nın Türkçe'nin Sırları kitabı okulumuz öğrencileri tarafından okundu. Öğrenciler iki gruba ayrılmış ve kitaptaki bilgilerden 10 soruluk bilgi yarışması düzenlenmiştir. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmeni Sadegül GÜLMEZ'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.